Ik wil een
pakket
ontvangen

Jij vraagt een pakket aan voor jouw gezin of voor een gezin wat het goed kan gebruiken. Wij zorgen vervolgens voor de match met een Secret Sint! In de loop van november ontvang je bericht of je gematcht bent. Wij kunnen helaas niet garanderen dat jouw aanvraag ook daadwerkelijk gematcht wordt, maar we laten het zeker weten.

Een pakket ontvangen?

Hoe het werkt

Ben jij niet in staat om zelf cadeautjes te regelen voor jouw gezin voor pakjesavond, om welke reden dan ook (denk aan, gezondheidsproblemen, financiën of andere reden)? Wij hebben genoeg gezinnen die het een eer vinden om dit voor jouw gezin te mogen regelen!

Aanvragen

Vul het formulier in

Het pakket kun je aanvragen door het formulier in te vullen. Hoe meer informatie wij ontvangen, hoe beter de Secret Sint een pakket voor jullie kan samenstellen. Dus denk aan de leeftijd van de kinderen, interesses, hobby’s, schoenmaat, kledingmaat etc.

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging dat je aanvraag goed is binnengekomen. In de loop van november ontvang je bericht of je gematcht bent. Wij kunnen helaas niet garanderen dat jouw aanvraag ook daadwerkelijk gematcht wordt.

Uiterlijk 15 november 2023 ontvang je hier een mail over.

Waar de Secret Sint pakjesavondpakketten niet voor bedoeld zijn.
  • Als bedankje voor de buurvrouw of tante.
  • Om cadeautjes aan je neefje of nichtje te kunnen geven, omdat je hier zelf niet de financiële middelen voor hebt.
  • Voor een gezin met kinderen enkel ouder dan 15 jaar.

→ Secret Sint ondersteunt gezinnen die om wat voor reden dan ook, het niet redden om een pakjesavond voor hun kinderen te regelen.

→ Aangezien Sinterklaas echt een kinderfeest is, stellen we als voorwaarde voor opgave dat er minimaal 1 kind binnen het gezin in de basisschoolleeftijd of jonger valt.

Inschrijving gesloten

Opgave niet meer mogelijk

Het heerlijke avondje komt steeds dichterbij en de Secret Sints hebben tijd nodig om zich voor te bereiden. Wegens de vele aanmeldingen (en dat we het ook nog moeten verwerken) hebben wij de lijnen al eerder moeten sluiten. Vandaar dat opgave voor dit jaar helaas niet meer mogelijk is. Houd onze socials in de gaten voor Secret Sint 2024!

Pakket ontvangen

vul het formulier in

Vul het formulier zo volledig mogelijk in! Hoe meer jij vertelt, hoe beter wij de match kunnen maken met een Secret Sint.

Let op: de maximale leeftijd om een kind op te geven is 15 jaar en we stellen als voorwaarde dat er minimaal 1 kind binnen het gezin in de basisschoolleeftijd zit of jonger.

Voer altijd je eigen e-mailadres in, ook als je het pakket voor iemand anders aanvraagt

Voor wie wil je het pakket aanvragen?
Mijn eigen gezin:
Ik geef een ander gezin op: 
Ik geef mijn eigen gezin op
Een ander gezin opgeven - met toestemming

Goed dat je het gezin op de hoogte hebt gesteld! Je mag namelijk niet zomaar de adresgegevens van iemand anders delen.

Adresgegevens

Vul de adresgegevens in van het gezin of je eigen adresgegevens, als je het pakketje zelf langs wilt brengen.

Een ander gezin opgeven - zonder toestemming

Volgens de privacywet mag je niet zonder toestemming het adres van iemand geven. Vraag dus om toestemming of vul hieronder je eigen adresgegevens in en zorg er zelf voor dat het pakketje bij de ontvanger aankomt.

Let op: Laat je het pakket toch naar de ontvanger sturen zonder toestemming? Dan overschrijd je de privacyregels én heb je kans dat de ontvanger het pakket weigert, omdat hij/zij niet weet waar het vandaan komt.

Laat eventueel een berichtje achter

Thank you!
Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vragen?

Wij hebben de antwoorden

Mag ik ook een pakket aanvragen voor iemand in het buitenland?

Nee, helaas niet. Om de gehele logistieke organisatie behapbaar te houden, willen het Secret Sint project beperken tot Nederland.

Wij hebben vorig jaar een pakket ontvangen. Mag ik ons dit jaar weer opgeven?

Dit is zeker toegestaan, ervan uitgaande dat het ook dit jaar om welke reden dan ook niet mogelijk is om pakjesavond te vieren.

Mag ik meerdere gezinnen opgeven, of naast mijn eigen gezin ook een ander gezin?

Dit is toegestaan, mits de gezinnen zelf niet in staat zijn om pakjesavond te regelen, en / of dit ook niet door een andere partij geregeld wordt.