Ik wil een
pakket
geven

Jij stelt een pakket samen voor een gezin dat het goed kan gebruiken. Wij geven alle aanwijzingen en gegevens om een succes te maken van de pakjesavond van het aan jou gematchte gezin!

Secret Sint zijn?

Hoe het werkt

Wil jij een ander gezin gelukkig maken met een pakjesavond pakket, omdat zij dit om wat voor een reden niet zelf kunnen regelen? Geef je via het formulier op als Secret Sint. In het formulier geef je aan voor hoeveel kinderen je een pakket wilt maken. Wij proberen je dan te matchen aan een gezin met dit aantal kinderen. Zo draag jij bij aan een geweldige avond voor iedereen.

Secret Sint zijn

EEn pakket samenstellen

Voor 15 november 2023 ontvang jij gegevens van een gezin die om wat voor een reden dan ook geen pakjesavond kan vieren. Je ontvangt de voornamen, leeftijden, interesses, schoenmaat en de kledingmaat van de kinderen.

Op basis van deze info kun jij leuke cadeautjes halen en een pakket samenstellen. Het budget kies je zelf. Wel willen wij minimaal per kind het volgende aanbieden: iets leuks, lekkers en nuttigs.

Let op: Geen tweedehands cadeautjes. Je ontvangt van ons een uitgebreide mail met uitleg en tips om een succes te maken van de pakjesavond van het aan jou gematchte gezin. 

Bekijk alvast cadeautips

Inspiratie voor cadeaus:

Speelgoed, sokken, pyjama’s, schoolspullen, pepernoten, pak chocolademelk met een bus slagroom, snoepgoed, slingers, cadeauzak, gezelschapsspel etc.

Tips & tricks

Het pakket versturen

Zodra jij je pakket compleet hebt:

 • Verstuur je deze rechtstreeks naar het gezin.
 • Verstuur je deze uiterlijk 25 november 2023 in verband met drukte bij de pakketdiensten.

Het streven is dat alle pakketten vóór 5 december worden bezorgd. Instructies voor verzenden ontvang je tevens bij je match.

Belangrijke verzendinformatie op een rijtje
 • Vóór 25 november 2023 je pakket verzenden in verband met drukte bij de post. Zo is het pakket tijdig binnen. 
 • Indien je thuis via online een verzendlabel aanmaakt,  dan is je eigen adres zichtbaar is op het label. Dat geeft niet, maar wel even goed om bij na te denken of je dit wilt.
  → Voordeel van online label: je krijgt de Track en Trace code dan in je mail.
 • Indien je een verzendlabel laat maken in de winkel is je eigen adres niet zichtbaar op het label.
  → Nadeel: je krijgt de Track en Trace code op papier. Goed bewaren dus! Je dient zelf in de gaten te houden of je pakket is bezorgd.

Deze informatie ontvang ook nog nadat de match is gemaakt!

Inschrijving gesloten

Opgave niet meer mogelijk

Het heerlijke avondje komt steeds dichterbij en de Secret Sints hebben tijd nodig om zich voor te bereiden. Wegens de vele aanmeldingen (en dat we het ook nog moeten aankunnen en verwerken) hebben wij de lijnen eerder moeten slutien. Vandaar dat opgave voor dit jaar helaas niet meer mogelijk is. Houd onze socials in de gaten voor Secret Sint 2024!

Heerlijke avondjes

350 secret sints gingen je voor

Wat was dat een ontzettend grote/leuke verrassing wat wij van de Secret Sint hebben gekregen! Wat een hoop leuke cadeautjes hebben de meiden gehad. Wat zijn ze verwend.. Ze waren/zijn er zo blij mee met al dat moois wat er in zat.. echt overweldigend..
Wat een mooie/leuke Sinterklaas en wat een te gek verrassingspakket
WOW!! Zelfs voor mij zat er nog wat bij. Erg leuk/lief! Wat hebben we genoten met elkaar
1000000000000x dank
Liefs!

Secret Sint
Pakket ontvanger
Groningen

“Mijn pakket ontvangen. Zo dankbaar en blij ermee. En dan vooral die gezichtjes van de kinderen 😍”

Secret Sint
Pakket ontvanger
Dronten

Ik wil even zeggen dat ik als ontvangende moeder nu al zo blij ben en er een last van mijn schouder valt. Trots dat er nog goedheid is in Nederland.

Secret Sint
Pakket ontvanger
Leiden

“Zojuist is het pakket opgehaald door de moeder. Ze gaan het dit weekend openmaken. Zo mooi om te zien hoe blij ze ermee was. Die gaan een hele fijne pakjesavond tegemoet 🎁”

Secret Sint
Pakket ontvanger
Deventer

“Ach kijk nou wat ik gisteren kreeg. Gelijk ontroerd, alleen al door de verpakking. Voor ons! Heel benieuwd wat er in de doos zit, nog 4 nachtjes slapen 🌟”

Secret Sint
Pakket ontvanger
Groningen

“Het was zo leuk om mee bezig te zijn! Het maakte mij zo blij om te geven. ❤️️ Dat is zoveel waard! “

Secret Sint
Pakket ontvanger
Doetinchem
Secret Sint pakket geven

vul het formulier in

Geef hieronder aan voor hoeveel kinderen jij een pakket wilt samenstellen. Eventueel kan je nog een berichtje achterlaten met extra wensen als gever.

Hartelijk dank voor je aanmelding

✓ Je ontvangt uiterlijk 10 november 2023 een mail van ons of je gematcht bent aan een gezin. Ook ontvang je dan alle benodigde informatie om een passend pakket samen te stellen.

→ Je dient het pakket vervolgens uiterlijk 25 november 2023 te versturen in verband met de december drukte bij de post.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vragen?

Wij hebben de antwoorden

Welke voorwaarden stellen jullie aan het ontvangen van een pakjesavondpakket?

Aan het opgeven van het ontvangen van een pakket voor een complete pakjeavond is enkel de voorwaarde verbonden dat het gezin zelf niet in staat is om dit te regelen.

Dit kan verschillende redenen hebben, zoals:

 • Gezondheid
 • Verdriet
 • Financiën
 • Etcetera...

Uitgangspunt is dat het gezin het zelf niet kan, en er niet van een andere kant een pakjesavond geregeld wordt.

Pakjesavond is een kinderfeest

Aangezien pakjesavond een kinderfeest is, vereisen we wel dat er minimaal 1 kind de basisschoolleeftijd heeft of jonger is.. De maximale leeftijd om een kind op te geven is 15 jaar.

Welke informatie ontvang ik over de pakket ontvanger als ik Secret Sint wil zijn?

Deze informatie proberen we zo breed mogelijk voor je in orde te hebben. Ontvangers geven zaken op als aantal kinderen, leeftijd, naam, hobby, kleding- en schoenmaat. Daaruit kun je al veel opmaken, en verder laten we je lekker je gang gaan!

Ik wil het pakket wat ik maak graag zelf brengen, kan dit?

Nee, om de anonimiteit van een ontvangend gezin te waarborgen is het niet toegestaan een pakket zelf te gaan brengen, tenzij jij de aanvrager bent en het pakket voor hen bij jou thuis ontvangt. De Secret Sint verstuurt het pakket altijd.

Wat als mijn pakket kwijt raakt bij de post?

Helaas zal dit misschien een enkele keer gebeuren. Wij zijn niet aansprakelijk voor het kwijtraken van een pakket. We zullen wel samen met jou zoeken naar een oplossing, zodat het ontvangende gezin alsnog verblijd kan worden tijdens pakjesavaond.

Wanneer moet het pakket verstuurd worden?

Je kant- en- klare pakjesavondpakket verstuur je uiterlijk 25 november 2023 met DHL of DPD (het liefste eerder in verband met drukte bij de pakketdiensten). Zorg dat je de Track & Trace code hebt, zodat je kunt volgen of en wanneer je pakket afgeleverd wordt.

Mag ik tweedehands speelgoed geven?

Dit is niet toegestaan. Wij kiezen ervoor om enkel nieuw speelgoed te laten verpakken, juist ook omdat de kinderen in onze doelgroep veelal nooit speelgoed in verpakking krijgen, maar vaak tweedehands. Dit doet niets af aan onze mening dat zolang iets goed is het opnieuw gebruikt kan worden, dus we raden je aan met je goede tweedehands speelgoed een regionale actie te ondersteunen.

Mag ik tweedehands kleding mee sturen?

Helaas is dit niet toegestaan

Voor hoeveel euro moet ik een pakket schenken?

Dat laten we grotendeels aan jou over. Een aantal zaken die per kind of gezin in het pakket gaan zijn de basis, minimaal per kind iets leuks, iets lekkers en iets nuttigs. Verder mag je helemaal zelf invulling geven aan het pakjesavondpakket voor het aan jou gematchte gezin.

Wanneer moet het pakket verstuurd worden?

Het pakket dient uiterlijk 25 november te worden verstuurd. Dit omdat de decembermaand erg druk is bij de post en er grote kans is dat het langer dan één dag onderweg is naar het gezin.