een ander blij maken, maakt jou blij

Jeanine & Liesbeth voelden de behoefte om een project te starten waarin zowel gever, als ontvanger blij verrast worden. Hoe gaaf is het om echt moeite te doen en een ander blij te maken?

Een groot succes

Voor het geluk van een ander

Het idee om Secret Sint op te zetten ontstond in november 2022. Dit betekende dat Liesbeth en Jeanine snel moesten handelen om alles geregeld te hebben voor pakjesavond. De gehele promotie verliep via de Instagram accounts van Jeanine en Liesbeth. En dit werd razendsnel opgepakt!

350 gezinnen ontvingen een pakket

In korte tijd ontvingen 350 gezinnen die om welke reden dan ook niet in staat waren pakjesavond te vieren een compleet pakket voor pakjesavond. Deze pakketten waren gemaakt door 350 andere gezinnen, de Secret Sints!

Het is opvallend en hartverwarmend om te zien dat de aanmeldingen om een pakket voor een andere gezin te maken razendsnel gaan. Blijkbaar is er veel behoefte om elkaar te helpen. Zelfs een vreemde.

We zetten het succes voort

Het matchen van pakketmakers en pakketontvangers zetten we dit jaar door! Dit keer met een website, waardoor het administratieve proces een stuk makkelijker zal gaan. En we dus meer mensen kunnen matchen!

Kortom, het doel van dit project is om mensen aan elkaar te koppelen. Dat is dan ook de reden waarom wij mensen geen geld laten doneren, maar ervoor kiezen om mensen aan het werk te zetten.

SEcret Sint in de Media:

Artikelen pakjesavond 2023
Artikelen pakjesavond 2022
Over ons

Jeanine & Liesbeth

Vrouw van Wilfred, mama van vier kinderen, waarvan de oudste downsyndroom heeft. Ik ben een ondernemer, doe het liefst 1000 dingen naast elkaar en ren (figuurlijk dan) liever dan dat ik stilsta.

Ik ben een gezelligheidsdier, een regelaar, een fixer en wijnliefhebber. Samen met Liesbeth ben ik dit project gestart, omdat ik erin geloof dat er meer dan voldoende gezinnen zijn die hun tijd en liefde willen delen met anderen die het soms even minder hebben.

Jeanine

Vrouw van Jas, mama van een fijn stel kids, ondernemer, duizendpoot en uitslaper. Gek op uitdelen en luisteren naar de taal van het hart.

Werkt vooral lekker als enthousiasme aanwezig is, en af en toe wat chocolade. Ontmoette Jeanine via Insta, en de klik voor een goeie actie was er!

Nu een vervolg: de agenda is leeg geruimd om volle bak bezig te kunnen met dit fijne project!